Sorteer op

MyArtBook vierkant

 

Wat is een MyArt®Book?

Het is niet alleen een luxe schetsboek met ringen voor A5, A4 of A3 formaat gevuld met verschillende hoogwaardige papiersoorten naar eigen keuze. Een omgeslagen map is ook direct te gebruiken en weer gesloten biedt het optimale bescherming.

Hoe ook gevuld, op welke wijze dan ook gebruikt: MyArt®Book is altijd de perfecte map voor iedere kunstenaar!

De MyArt®Book ringband heeft een harde cover en iedere MyArt®Book is voorzien van twee elastieken. Hiermee wordt de ringband makkelijk gesloten en wordt je werk optimaal beschermd en op zijn plaats gehouden.

MyArt®Book ringband zijn voorzien van een 6-rings mechaniek bij de formaten A5 en A4 en bij het formaat A3 is de MyArt®Book ringband voorzien van een 12-rings mechaniek. Dit zorgt voor stabiliteit van het papier en het duurzame gebruik van het papier vanwege het in- en uithalen.

De voorzijde van de map is is versterkt en geschikt om helemaal om te slaan, waardoor je er ook op kunt werken. Makkelijk voor onderweg. Zo kun je overal tekenen, schetsen of schilderen en heb je al je favorieten papiersoorten bij de hand.

De Nederlandse kwaliteit van de MyArt®Book ringbanden is geschikt voor jarenlang gebruik.

MyArt®Book is een schetsboek, die je kunt vullen met verschillende papiersoorten en is verkrijgbaar is in drie formaten: formaat A5, A4 en A3.

De inhoud van MyArt®Book kun je zelf vullen met het papier waar je op wilt werken. Er zijn maar liefst dertien verschillende hoogwaardige papiersoorten beschikbaar. Van schets- tot aquarelpapier voor creatieve uitingen.

Het papier van MyArt®Book is te bestellen in sets van 10, 20 of 50 vel. De formaten A5 en A4 zijn voorzien van zes boorgaten en een microperforatie en het A3 formaat is voorzien van twaalf boorgaten en een microperforatie.

De functie van de microperforatie is dat je het papier makkelijk en netjes kunt uitscheuren zonder rafelige rand.

Alleen bij MyArt®Book papiersoorten zijn de gaten aangebracht buiten het formaat zodat uitgescheurd altijd een volledig A5, A4 of A3 formaat wordt overgehouden!

Het MyArt®Book penetui is voorzien van een afsluitbare rits en een elastieke band, waardoor het penetui om de cover van MyArt®Book past. Het penetui is geschikt voor het formaat ringbanden voor A5 en A4 papier. Afhankelijk van de dikte passen er circa zeven pennen/markers/potloden in een etui. Zo heb je naast je favorieten papiersoorten ook altijd je favorieten materialen bij de hand en kun je ze eenvoudig meenemen op reis.

© 2019 - 2024 De Hobbystudio | sitemap | rss