WOW Embossing Poeder

WOW Embossing Powder, WOW Embossing Poeder is trots op de productie van 's werelds beste embossingpoeders en embossingglitters.

"Ontdek de magische wereld van WOW embossingpoeder! Creëer verbluffende reliëfeffecten op je projecten met onze hoogwaardige embossingpoeders. Met een breed scala aan kleuren en texturen, van glanzend metallic tot sprankelende glitter, vind je zeker de perfecte aanvulling op je creatieve projecten. Verlevendig je kaarten, scrapbookpagina's, en meer met onze embossingpoeders. Ontdek de WOW-factor van embossing vandaag nog en breng je ambachtelijke creaties tot leven!"

"Ontdek de verbazingwekkende wereld van WOW Embossingpoeder in onze webshop! Verrijk jehobbyprojecten met de schitterende glans en verbluffende reliëfeffecten van onze hoogwaardige embossingpoeders. Met een uitgebreide selectie kleuren, variërend van levendige metallics tot betoverende glitters, vind je bij ons zeker het perfecte poeder voor al je creatieve behoeften. Onze embossingpoeders zijn van de hoogste kwaliteit, gemakkelijk te gebruiken en zorgen voor professionele resultaten op al je hobbyprojecten. Voeg een vleugje magie toe aan je creaties met WOW Embossingpoeder.

Hieronder vindt u ons assortiment embossingpoeders. Houd er rekening mee dat we hebben geprobeerd de kleuren zo nauwkeurig mogelijk weer te geven, maar verschillende schermen en printers zullen de kleuren anders weergeven.

De afkortingen die je tegen kan komen op de potjes.

Grade Sizes –
Regular ( R ) – Superfine ( SF ) – Ultra High ( UH ) – Braille ( B )

Powder Properties – Translucent ( T ) – Opaque ( O ) – Marbling ( M )

 

© 2019 - 2024 De Hobbystudio | sitemap | rss