Perlenfischer

Perlenfischer

"Stempels maken van het kleinste stukje papier iets bijzonders."
Katja Kücherer, oprichter van "Perlenfischer" en grafisch ontwerper
 

Ruim 10 jaar geleden begonnen we ons stempelavontuur vanuit Frankfurt am Main de wereld in:
Het idee voor een postzegel is inmiddels uitgegroeid tot meer dan 600 motieven. We ontwerpen onze stempels met veel passie en oog voor detail. Niet elk ontwerp haalt de Pearl Fishers-collectie. De samples die we van elk motief maken worden altijd uitgebreid getest. Alleen als de stempels goed te combineren is en we er zelf veel plezier aan beleven, mag hij bij Perlenfischer intrekken.

De "Perlenfischer"-stempels worden uitsluitend gemaakt in Duitse fabrieken, met beukenhout uit lokale bossen. We werken nauw samen met de bedrijven omdat persoonlijk contact met onze fabrikanten erg belangrijk voor ons is. Alleen zo kunnen we eindelijk een product in handen krijgen waar we helemaal van overtuigd zijn en dat we zelf ook graag gebruiken.

Twee keer per jaar brengen we een nieuwe collectie uit en voegen we meer bouwstenen en combinatiemogelijkheden toe aan de wereld van de parelvissers. Op deze manier kunnen oneindig veel individuele beeldwerelden worden gecreëerd. Er is geen jarenlange oefening voor nodig om een ​​stempel te maken, alleen een beetje fantasie en liefde voor design. Neem tijd voor jezelf en ontdek je creativiteit!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Agenda

Winkel activiteiten

 

Beurs Agenda

14 t/m 16 April
Kreadoe lentefestival

Tijdens deze beurs is de winkel gesloten van 10 t/m 16 april

© 2019 - 2023 De Hobbystudio | sitemap | rss