Cats on Appletrees

Cats on appletrees

Cats on appletrees of je nou op zoek bent naar iets waar jij je creativiteit in kwijt kan of dat dat je graag items personaliseert bij Cats on appeltrees ben je aan het juiste adres. Met meer dan 600 grappige en fantasierijke stempels zit er altijd wel een tussen waar jij nou net naar op zoek bent. Van dieren tot aan teksten en van planten tot aan voorwerpen. Je vindt ze allemaal bij de Hobbystudio. De houten stempels van Cats on appeltrees zijn ideaal voor cadeaukaartjes, inpakpapier, kaarten en fotoalbums. Met deze stempels kun je een verhaal vertellen, maar nog beter; je kunt jouw eigen verhaal creeeren.

Alleen waar komt die naam dan toch vandaan? Cats on appletrees vertelt met haar producten kleine verhalen over Friedegunde, de kat die achterna wordt gezeten door een stel slimme honden. Zij veranderen het rustige leven van de kat in een leven met onrust. Het verhaal begint bij de weggelopen kat die bij terugkomst op het eerste oog ongeschonden uit het avontuur komt, maar wel met een gedraaide nek zit. Hoe is dat nou gebeurd? Meerdere fysiotherapeutische behandelingen zorgen er niet voor dat de nek weer in de oorspronkelijke houding komt. Is het dan misschien toch psychologische spanning? Wat zou er dan gebeurd zijn met de kat Friedegunde? De vraag die natuurlijk veel speelt. Het resultaat is een reeks van momentopnamen die vele versies vertonen van hoe de honden – Mr. Just, Mr. Alfons, Eduard von Bollersbach en vrienden – Friedegune proberen te vangen.

Zorg bij het stempelen er altijd voor dat je de stempel stevig, maar niet te hard op de ondergrond drukt. En nog belangrijker, zorg ervoor dat je de stempel recht houdt zodat de afdruk overal gelijk is.

De houten stempels van Cats on appletrees mogen absoluut niet ontbreken in jouw creatieve collectie. Heb jij er al een op het oog? 

© 2019 - 2024 De Hobbystudio | sitemap | rss