Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden van De Hobbystudio

Deze algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webshop van de Hobbystudio. De Hobbystudio behoudt zich het recht voor deze Voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen. Door het plaatsen van een bestelling en verzending aanvaard de koper deze algemene Voorwaarden. Alsmede alle andere rechten en plichten zoals deze staan vermeld op de site.

De Hobbystudio
Gevestigd aan Langestraat 65
8281 AG Genemuiden
Telefoonnummer:038-2301685
KVK nummer:55684270

*Bestellingen

-Door het plaatsen van een bestelling verklaart u op de hoogte te zijn van, en akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Na uw bestelling ontvangt u van ons een bevestigings e-mail van uw bestelling en worden de artikelen door ons gereserveerd. Daarna ontvangt u zo snel mogelijk een e-mail met alle betalingsgegevens zoals banknummer, bedrag en of alles uit voorraad leverbaar is.*Verzendkosten Nederland


-Verzendkosten hanteren wij de volgende tarieven brievenbuspost 4,35 (dit is verzekerd verzenden) voor pakketpost hanteren wij onder de 50,00 een tarief van 7.25. Wij verzenden met PostNL.
Bij een bestelling boven de € 50,00 betaald u geen verzendkosten.

Levering:
-Het is mogelijk om pakketten aangetekend te versturen. Hierbij zijn de kosten voor rekening van de klant.

Verzending gebeurt door PostNL onder verantwoordelijkheid van de klant. Daarentegen zijn wij verplicht om de artikelen op zodanige wijze te verpakken dat de materialen tijdens het bezorgen geen schade zullen oplopen!


*Verzendkosten buitenland

-Voor levering binnen de EU gelden afwijkende tarieven en deze worden op aanvraag berekend en zijn afhankelijk van de plaats van levering en de waarde van de zending.

*Betaling

-Na uw bestelling ontvangt u van ons een bevestigings e-mail van uw bestelling en worden de artikelen door ons gereserveerd. In deze e-mail staan ook alle betalingsgegevens zoals banknummer, bedrag en of alles uit voorraad leverbaar is. De betaling dient voorafgaand aan de levering te geschieden. Dit kan door middel van Ideal via onze webshop of door middel van overboeking onder vermelding van ordernummer en naam, op bankrekeningnummer IBAN NL64RBRB0919154492 ten name van De Hobbystudio te Genemuiden. Voor afnemers van buiten Nederland geldt: IBAN en BIC: . De afnemer dient de bestelling te betalen en dit bedrag dient bij ons binnen te zijn binnen 5 werkdagen na de ontvangst van de bevestiging met de factuur. Als de betaling niet binnen deze termijn heeft plaatsgevonden, zal de bestelling worden geannuleerd zonder dat de afnemer hiervan op de hoogte wordt gesteld.

Wacht altijd met overmaken tot u een definitieve bevestigingsmail heeft ontvangen.*Levering en levertijd

-Uw bestelling wordt binnen 2 werkdagen verzonden mits het bestelde artikel op voorraad is. -Bij vooruitbetaling wordt uw bestelling verzonden nadat uw betaling bij ons ontvangen is.
-Bovengenoemde levertijden gelden als indicatie en niet als fatale termijn.
-Wij zullen u zo goed als mogelijk op de hoogte houden van de status van uw bestelling en onze uiterste best doen om uw bestelling zo snel en nauwkeurig mogelijk te leveren. U kunt de status van uw bestelling op elk moment van de dag opvragen bij uw account gegevens op deze website. Ook wordt u per e-mail op de hoogte gehouden van de voortgang van uw bestelling.

-de Hobbystudio is nimmer aansprakelijk voor schade als gevolg van
overschrijding van levertijden. Producten waar een levertijd voor geldt die niet binnen de afgesproken termijn valt, daarvan zullen wij u in kennis stellen.
-Ook is het mogelijk de bestelling af te halen, hiervoor dient u een afspraak te maken.*Aanbiedingen

-Alle aanbiedingen van de Hobbystudio zijn vrijblijvend.
-Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van beschikbaarheid
van de producten.
- Zetfouten blijven ten alle tijde voorbehouden.

*Opruiming

-Hobbymaterialen uit de opruiming kunnen niet worden geruild of retour gestuurd worden.

*Prijzen

-Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten.


*Retour producten

-De artikelen worden door ons zorgvuldig gecontroleerd voor verzending mocht er toch iets mee aan de hand zijn verzoeken wij u eerst telefonisch contact op te nemen om in overleg dit probleem op te lossen. Dus retour zendingen geschieden alleen in overleg.
- De kosten daarvan zijn voor de koper.
-Wanneer u in plaats van het bestelde product een ander product heeft
ontvangen, wordt deze door de Hobbystudio kosteloos omgeruild voor het
door u bestelde product mits u de factuur nog heeft, en de aankoop niet
is gebruikt en in de originele verpakking verkeert.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

*LET OP AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN*

*Ma: Gesloten
*Di: 13:00 tot 17:00
*Woe: 13:00 tot 17:00
*Do: 13:00 Tot 17:00
*Vrij: 13:00 tot 17:00 
*Zat: 09:30 tot 15:00 
*Zon: Gesloten

Aanbieding

© 2019 - 2020 De Hobbystudio | sitemap | rss